Desertai Receptai

Receptas: Uogų Brownis

uogų brownis

Aš labai rimtai jūsų prašau, tiesiog maldauju pabandyti šį uogų brownį arba panaudoti receptą, kaip pagrindą biskvitui gaminant veganiškus tortus. Ingredientų kombinacija yra tiesiog ideali. Tešla būna švelni, tirpstanti burnoje ir niekas niekada neatspės, kad šiame deserte nėra nei vieno gyvulinės kilmės produkto.

Pataruoju metu gaminu daug desertų. Pirmiausia jaučiu kažkokį vidinį ir išorinį iššūkį išmokti daryti augalinius desertus, o antrą, man patinka matyti, kai artimieji ir draugai paragavę deserto išpučia akis išgirdę, kad jis yra veganiškas. Nes vis dar labai gajus mitas, kad be kiaušinių ir pieno skanaus deserto nepagaminsi. Meskite ir jūs pasauliui iššūkį!

uoogų brownis

Jums reikės (8 porcijos) :

  • 1 puodelio migdolų pieno
  • 1 valg. š. obuolių acto
  • ¾ puodelio rudojo arba kokoso cukraus
  • ⅓ puodelio skysto kokoso aliejaus
  • 1 puodelio pilno grūdo kvietinių miltų
  • ⅓ puodelio kakavos
  • ½ arbt. š. valgomosios sodos
  • ¼ arbt. š. druskos
  • 250 g šaldytų uogų

Glajui:

  • 2 valg. š. kakavos
  • 30 g kokoso aliejaus

Ką daryti:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Skirtinguose induose sumaišykite skystus ir sausus ingredientus.
  2. Sujunkite juos. Tešla turėtų būti puri ir lengva, kaip suflė.
  3. Perdėkite tešlą į paruoštą formą ir kepkite 30 minučių.
  4. Ištraukite brownie iš orkaitės ir leiskite atvėsti 10 – 15 minučių.
  5. Kol vėsta pagaminkite glajų. Puode įkaitinkite vandenį, ant viršaus dėkite indą su kokoso aliejumi ir kakava. Nuolatos maišykite ir gautą glajų iškart pilkite ant atvėsusių brownių.

Skanaus! Patiko? Pasižiūrėk ir kitus mano augalinius receptus!

Jeigu turite klausimų visada galite rašyti man:

El. paštas: [email protected]

Facebook: kastasavokadas

Instagram: kastasavokadas

4 thoughts on “Receptas: Uogų Brownis”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *