Prancūziškas lęšių troškinys
Mes gyvename pašėlusiu tempu ir vakarienės gaminimui norime skirti kiek įmanoma mažiau laiko. Mes turime daugybę rūpesčių ir norime, kad maistas kuo įmanoma greičiau mums suteiktų jėgų ir energijos, kad galėtumėme toliau siekti savo grandiozinių gyvenimo planų. Jeigu jūs galvojate tą patį, tai šis Prancūziškas raudonųjų svogūnų ir lęšių troškinys yra puikus pasirinkimas. Šis troškinys yra greitai pagaminamas, reikalaujantis mažai ingredientų, yra sotus ir pilnas augalinių baltymų.
Jums reikia tik poros raudonųjų svogūnų ir puodelio žaliųjų lęšių. O visą kitą tik smulkmenos
Jums reikės (2 porcijos) :
- 2 vidutinių raudonų svogūnų
- 1 vidutinio paprastojo svogūno
- Augalinio arba kokoso aliejaus
- 2 skiltelių česnako
- 1 puodelio žalių lęšių
- 4 puodelių daržovių sultinio
- 1 valg. š. šviežio čiobrelio
- Druskos
Pipirų
Ką daryti:
- Porą minučių ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus kol jie suminkštės.
- Įdėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pakepinkite dar 1 minutę.
- Įpilkite sultinį, įdėkite lęšius ir čiobrelį. Uždenkite ir virkite apie 30 minučių arba kol lęšiai taps minkšti. Jeigu dėsite per naktį užmerktus lęšius, tada užteks 15 minučių.
- Paragaukite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
- Papuoškite šviežio čiobrelio šakėlę.
Skanaus!
Patiko? Nepamirškite pasižiūrėti ir kitus mano augalinius receptus!
Jeigu turite klausimų visada galite rašyti man:
El. paštas: [email protected]
Facebook: kastasavokadas
Instagram: kastasavokadas